Robson Open House X-Mas Style!

Wees welkom zaterdag 16 december 2023 van 12:00–18:00 uur in het Robson voor een Open House in Kerstsfeer. De Flex Ruimte van Vierkwart is dan gevuld met kunst van verschillende kunstenaars en andere creatieve initiatieven zoals wij, ze tonen hun werk of geven workshops en je vindt er originele kunst-cadeaus.

Ruil bij ons je (foute) kersttrui of je feestkleding van vorig jaar voor een andere party-outfit. Of tover je oude trui, tijdens een workshop, om tot een unieke kersttrui! Naast de mogelijkheid om kleding bij ons te swappen, lenen of pimpen geven wij deze middag stylingadvies en houden we een modeshow met feestkleding. Er is een X-Mas Photobooth waar je jezelf feestelijk op de plaat schiet en tegelijkertijd is de expositie van beeldend kunstenaar Ray Andreas te bewonderen. Lekker bij de vuurkorf met een glaasje glühwein, chocomelk of kommetje soep en ander lekkers zoals kersthapjes, kerststol en nog veel meer.

Onze eigen stek, naast de Flex Ruimte, is dan ook geopend om andere kleding te ruilen. Info over kledingruilen click hier